Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet a fiú részéről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet a fiú részéről bármit is, ha néha nekem külön is szól?

Figyelt kérdés

Megszokott 5-6 fő szokott kajálni menni. A srác a kezdetektől fura nekem. Én mindig összebeszélek egy két emberrel. De egyre többször szól nekem és konkrétan hív, hogy menjek. Azt látom, hogy lányok társaságában feszélyezi magát, szótlan, zavart.. képes ilyenkor csak a fiúkkal beszélni. Velem kezd beszélgetni, pedig sokszor azt hittem róla, hogy a szimpla jelenlétemet se bírja. A többi lánnyal olyan nyálasan kényesen beszél, de velem normálisan. Nem tudom őt hova tenni.

L

2018. okt. 29. 19:54
 1/2 anonim válasza:
Aha ja! Örülök hogy látom H van normális fiú is. Neked szimpatikus a srác? Ha igen, akkor ebből lehet komoly kapcsolat.
2018. okt. 29. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha neked is szimpatikus, akkor közelíts feléje. Alighanem bátortalan és fél a visszautasításodtól. Ma már általános dolog, hogy a lány is kimutatja érzéseit egy fiú iránt.
2018. okt. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!