Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondhatta el nekem ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta el nekem ezt el a srác?

Figyelt kérdés

Lényegben annyi hogy van 1 fiú aki tetszik. És én meg mondtam a barátnőmnek hogy egy olyan kaliberű fiúval mint ő szívesen elmennék randizni vagy akárhova, ezt ugye a barátnőm elmondta a fiúnak.Csak neki mondta el senki másnak sem. A fiú meg ezt elmesélte nekem, mondtam neki hogy igen mondtam, de nem kérdezett semmit tőlem én gondolom azért mert nem akar tőlem semmit. Van 1 srác, látta hogy sírok, egyébként jóban vagyunk.

És megkérdezte hogy mi a baj mondom hogy semmi és aznap még idő amit együtt töltöttünk vagy még 3x megkérdezte. És azt mondta ha bármi van akkor ő ottvan nekem és elmondhatom neki bármi gondom van. Meg rá következő nap reggel találkoztunk és akkor megint mondta hogy na mi a baj mondjam el neki. Furcsáltam hogy ilyet kérdezz ennyiszer.

okt. 6. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen lenne a lelki szemetesed mivel bejössz neki és ezt is bevállalná.

A másik nem akar tőled semmit.

A barátnőd pedig igazi faszszopo mint a barátnőitek nagyobb része.

okt. 6. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Vagy bejössz neki vagy nem, de ennek a srácnak fontos vagy.

Nekem is volt olyan lány barátom középsuliban akire nem tudtam nőként tekinteni. Kb mintha a hugicám lett volna, nem akartam tőle semmit, de fontos volt nekem.

Persze volt ilyen dolog olyan lánnyal is akire ha akartam volna se tudtam volna csak barátként tekinteni.

okt. 6. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy barátok lennénk, inkább csak beszélgetni szoktunk.
okt. 6. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy szimpi vagy neki, azt viszont nehéz megítélni, hogy milyen értelemben.
okt. 7. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!