Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Működhet a kapcsolat egy 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a kapcsolat egy 15 éves lány és egy 19 éves srác közt?

Figyelt kérdés
A lány most kezdi a gimit, a srác most fejezi be

aug. 18. 08:16
1 2
 1/18 VadApuci ***** válasza:
39%
persze. miért ne működhetne? nincsenek generációs különbségek ;)
aug. 18. 09:09
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

hát belegondolva abba hogy a srác hamarosan érettségizik és gondolom elmegy egyetemre úgy nehézkes.

ismerősemék (16 és 19) most fognak valszeg szakítani, mert a 16 éves nem érti meg hogy a 19 évesnek munkája lenne, mindenkire folyamatosan féltékeny (osztálytárs, legjobb barát csaja), el volt kényeztetve a csaj (3 db guess táska, mentek állandóan étterembe).

nem azt mondom nem lehetetlen, de nem biztos hogy sokáig fog tartani.

aug. 18. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

A 2. mond valamit.

- A kislány nem mehet szórakozóhelyre a pia miatt pl.

- A srác meg, az egyetemen sok nővel találkozik. Csoporttársnők, MILF tanárnők, gyakorlati helyeken is lesznek csajok.

aug. 18. 09:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nagyon, de ha a fiúnak nagyon kellesz, akkopr működhet.
aug. 18. 09:44
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Max akkor, ha van EQ; de a hormonok által vezérelt kiscsajnál jön majd a féltékenység, a birtoklási vágy, az agresszió...

Nem hiszem, hogy hosszútávon tudna működni stabilan

aug. 18. 09:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

náluk a csaj folyton menni akar bulizni meg ilyenek, vagy a sráccal vagy nélküle.

múltkor azon vesztek össze hogy egy étterembe ment a csaj meg egy barátnője, a srác meg külön ment ugyanoda a volt tanárával meg volt osztálytársaival.

mindkettőnek más lett a fontos. nehezen lehetne ezt kivitelezni.

volt régebben suliban egy tök szép csaj (alattam járt 1-el) és egy felsőbb évessel (felettem járt 1-el) járt 8.-tól 10.-ig, mert a srác elkerült egyetemre és hoppá szét is mentek.

aug. 18. 09:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Működhet, persze, csak nem ez a jellemző. Az tuti, hogy veszíteni nem nagyon tudtok azzal, hogy megpróbáljátok.
aug. 18. 10:57
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez sok, hiába nem sok a korkülönbség, de nagyon más szakasz az életben.
aug. 18. 11:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap után úgyis kiderül, szerintem meg lehet próbálni, mi van, ha tényleg nagyon jó lesz nekik együtt?
aug. 18. 12:26
 10/18 anonim válasza:
100%
Majd idővel kiderül, hogy működik e. De szerintem igen, lehetséges.
aug. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!