Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat egy 15 éves lány és egy 19 éves srác közt?
Figyelt kérdés
A lány most kezdi a gimit, a srác most fejezi beaug. 18. 08:16
11/18 anonim válasza:
Lehetséges, de ahogy többen írták nagyon más élethelyzet. Sok mindentől függ, nekünk pedig nincs sok információnk, hogy pontosabban megítélhessük.
13/18 gabor49 válasza:
simán működhet mamár 15-30. ev korkülönbség u kapcsolatok is vannak és működik
14/18 anonim válasza:
#13 azert nem mindegy hogy ki hany eves. nem mindegy hogy egy 15 eves egy 20 evessel jar vagy egy 20 eves a 25 evessel.
nem mindegy hogy a 20 es 40 eves jar vagy a 16 es 36 eves.
15/18 anonim válasza:
Persze, énis 15 vagyok a párom meg 19, 2 éve vagyunk egyutt és senkit nem zavarunk, anyumek imadjak, ok is engem a batyaimmal is nagyon joban van
16/18 anonim válasza:
Szerintem akár működhet is, ha helyesen tudják kezelni a kor miatt felhozódó problémákat és akadályokat
18/18 anonim válasza:
Pontosan így volt velünk is. 11 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!