Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác a suliban aki nagyon bámul :D folyamatosan mosolyog szerintetek tetszek neki? Csak az a gond, hogy nagyon ritkán látom ,amikor kémiára megyek, vagy ritkán az ebédlőben Face-én is megtaláltam nem hiszem, hogy visszajelölne.
En vissza jelölnelek 😄
De engem ugyse jelölsz be.
Mit csináljak?
Még soha sem volt senkim
Hány éves vagy? Csak, mert ha 14 feletti vagy, akkor tudnod kellene gondolkoznod épp ésszel.
Szerinted miért mosolyog rád?
Azért mert nem tetszel neki?
Te az utcán rá mosolyogsz egy szakadt hajléktalanra? Nem, mert nem tetszik neked nyílván. Akkor szerinted ő azért néz téged, és azért mosolyog mert nem tetszel neki? Nem szabad rögtön negatívnak lenni. Ha nem próbálod meg ki tudja mit veszítettél?! Jelöld be. Lehet csak barátkozni akar veled, mert szimpi vagy számára, de az is lehet, hogy többetszeretne mint barátság. Nem hiába mosolyog rád.
Ha pedig nem akarsz vele beszélgetni, akkor jelezz vissza neki úgy hogy te is mosolyogsz rá. Meg integetsz neki ha pl messziről látod meg. Vagy dobj neki puszit viccből. Ez tetszeni fog neki mert akkor vagány csajszinak fog gondolni es menőnek😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!