Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult e elő olyan hogy az exetek alig hagyott el kb 2 hete és folyamatosan ír ?
Nos az exem kb 2 hete szakított velem nem volt megcsalás se semmi ilyesmi , 9 hónapig voltunk együtt boldogan!
De minden egyes nap rám ír hogy Szia.
Ami oke tehát nem gond , de itt az a kérdés hogy ő miért ír mindig
Talán érezz valamit irántam még ??? Vagy csupán csak random rám ír??
Ha nem válaszolok akkor szól az egyik barátnőjének hogy írj már ra vilire hogy írjon vissza
Ez az amit nem értek miért ír ram?
Persze nem tiltottuk egymást de ő mégis ragaszkodik maradjunk legjobb barátok
*saját sztori, 8as voltam:
Szóval velem is volt ilyen, hogy szerettem volna még barát maradni az egyik exemmel, mert barátok voltunk a kapcsolat előtt is. És amúgy tök jól megfogalmazta, azt mondta hogy aki igazán szerelmes volt az utána már nem tud barátkozni. Teljesen igaza is volt (a szakítóok az volt hogy én nem éreztem annyira a szerelmet és nem akartak áltatni). Persze ez nem zárja ki azt hogy néha néha beszélgessetek, de a félévente, vagy nagyon max havonta egy-egy üzenetváltás bőven elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!