Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy „belezúgtam” az online barátomba?
Közel három éve mióta egyetemista vagyok ismerem ezt a srácot. Mindig is online messengeren tartottuk a kapcsolatot. Szigorúan üzenet formájában. Nagyon sokáig azt hittem, hogy valami 17-18 éves gimnazista, mivel mindig érettségis cuccokkal fárasztott. Nagyon sokáig pontosan ezért le is néztem így online. Aztán ránéztem facen, ki is az, akivel beszélek és megtudtam, hogy idősebb tőlem öt évvel. Onnantól kezdve teljesen máshogy kommunikáltam vele. A mai napig szinte minden nap beszélünk. De egy idő után bennem megváltozott valami azt hiszem. Folyamatosan írni akartam neki, amikor láttam, hogy elérhető. Mindig ha tanultam vagy valami hasonló, ő jutott eszembe. Nem akarok nagy szavakat használni, de gondolom ez részemről már több lehet, mint barátság. Mindig azt mondja én vagyok a legjobb barátja. Kétértelmű kommenteket hagy a Facebook falamon. Például, amikor idén a szülinapom volt kitett egy szöveget, majd alákommentelte, hogy „Szeretlek”. Nem tudom azt barátilag vagy máshogy gondolta-e. Nem sok személyes dolgot tudunk egymásról. Ez valahogy mindig kimaradt. De van például, hogy küld nekem hangüziket, amikben énekel. Sokáig nem is igényeltem, hogy találkozzunk. Aztán idén nyáron írtam neki, hogy szeretném személyesen is megismerni mire azt mondta ő is örülne neki. Azóta még háromszor kértem meg erre. Utoljára pontosan tegnap. Mindig csak annyi a válasz, hogy szeretne ő is találkozni velem és, hogy majd összehozzuk. Még nem sikerült. Nem tudom mi tartja vissza miközben olyanokat szokott írni, hogy fantasztikus és klassz lány vagyok, meg, hogy reméli a kapcsolatunk örökre kitart. Mi a fene lehet ez, mert bár én vagyok az egyik résztvevője kezdem komolyan elveszíteni a fonalat. Le akarom zárni azt hiszem, de amíg nem tudom, hogy ő mit akar tőlem, vagy, hogy neki ez tényleg ennyi, nem tudom lezárni. Csupán hiába kérdezek bármi komolyabbat mindig bezárkózik előttem. Tanácstalan vagyok. És rettegek tőle, hogy úgy tetszett meg a barátom, hogy személyesen sohasem láttam. Vagy, ami lehet rosszabb félek, hogy belezúgtam. Bár nem akarok vaktában nagy szavakat használni.
Egy 21 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!