Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok ránézni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok ránézni?

Figyelt kérdés
na szóval, 1 éve szerelmes vagyok egy csávóba, teljesen online ismerjük egymást. régen mindig rá tudtam normálisan nézni a fotóira. de amióta beleszerettem, azóta igazából nem undorodok de amikor látok róla egy fotót akkor mindig elcsapom a fejem és kivörösödök és hirtelen borzalmasan boldognak érzem magam. tudom, nagyon hülyén hangzik de ez mitől lehet? ennyire szerelmes vagyok? (sose tapasztaltam amúgy ilyet)

jún. 14. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Mert éretlen vagy. Olyan emberbe nem lehet szerelmesnek lenni, akit még sosem láttál élőben. Túltolod magadban az elképzeléseidet, magáról az érzésről is, ami szimpla tetszés, némi vágy, de kicsit sem szerelem. Majd kinövöd és röhögni fogsz rajta, hogy milyen kis buta voltál.
jún. 14. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivan ha kamu fotók vannak feltöltve és te a képekebe, és nem a mögötte álló emberbe vagy szerelmes? A szerelem jó, becsületes dolog a mai világban de ez az online valami szerintem nem is szerelem.
jún. 15. 06:19
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Ennek több oka lehetséges...
jún. 15. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg a szerelem miatt van ez, bár jó, ha tudod, hogy személyes kapcsolat híján az agyad egészíti ki az összképp hiányzó részeit, ez pedig nem feltétlen jó.
jún. 15. 07:53
 5/5 anonim válasza:
79%
Szerelmes vagy.
jún. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!