Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedés után mennyi idő kell elteljen, hogy összehozzunk egy találkozót?
Én is ott.
Ha az egyik fél lúzerkedik meg huzodozik, azt le kell tiltani a picsbe, mert sok öröm nem lesz benne. Ebben semmi harag nincs, van aki még nem alkalmas normális emberi kapcsolatok menedzselésére, ezt fel kell ismerni, es blokkolni. 2 hét erre elegendő idő.
Itt az egészben a lényeg az, hogy online beszélünk egy lánnyal, akivel nem szeretnék találkozni, csak online barátságot ápolni.
Másik meg, hogy szerintem 2 beszélgetés után korai is, csak miután beszéltünk pár hónapot, de ezt látom máshogy gondoljátok.
Akkor mond meg neki te csak virtualis baratsagot szeretnel
Ha nem baratsagrol van szo henem modjuk egy partnerkeresésről akkor minek beszelgesen honapokig ha. Utana kiderul hogy nincs megba kemia elobe egyszerubb en azon vagyok hogy minel hamarabb talakozak ne huzzam hetekig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!