Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szituáció normális?
Szerintetek normális, hogyha ismerkedésnél egy fiú próbál a lány baráti társaságával is jóban lenni?
Itt arra gondolok, hogy megkéri a lányt, hogy csináljon csoportot amiben benne van a lány pár barátnője, tehát inkább egy baráti társasághoz akar tartozni, mint egy lányt megszerezni.
Szerintetek egy ilyen fiú lány barátság jó? Ha megkérne titeket egy fiú, hogy szóljatok 2 barátnőtöknek, hogy írjanak rá, szólnátok?
(Fontos, hogy ez egy ismerkedési szakasznál, barátkozásnál történt szituációból felmerült kérdés, nem egy randi vagy hasonló.)
Szerintem igen. És ezt megmondanám a srácnak is, mert magát égeti be ezzel.
A baráti társaságtól mondjuk elvárható szerintem, hogy befogadóak legyenek a te barátaiddal szemben, aki most került képbe, és nyitottak legyenek felé. Úgymond megadják neki a bizalmat, amit vagy meg tud tartani vagy nem.
Lehet, hogy én maradi gondolkodású vagyok, de inkább szerveznék valami közös programot így együtt, hogy jobban megismerhessék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!