Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt ma egy érdekes szituác...

Történt ma egy érdekes szituáció, ami után órákon keresztül zokogtam. Azóta megnyugodtam, de úgy érzem mintha így minden érzésemet megszüntették volna és ilyen nagyon üresnek érzem magam belül. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Történt ma egy érdekes szituáció, ami után volt egy kissé erős mentális összeomlásom. Órákon keresztül (talán 3?) folyamatosan zokogtam és nem tudtam abbahagyni. Aztán nagy nehezen vége lett. Gondolom a mai esemény mellé hozzátársult az utóbbi fél év stressze, 'lenyelt érzelme', azért volt ilyen brutális ez a kiakadás. Viszont mostmár azt hiszem megnyugodtam, de teljesen erőtlen vagyok. Még van jopar dolog, amit ma még kéne csinálnom, de tényleg semmi mentális erőm nem maradt. Mit tanácsoltok? Hogyan szedjem össze így magam?

#Menthalbreakdown
2023. febr. 17. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Kell egy kis idő, míg regenerálódsz. Ha csak nem kötelező, amit meg kéne csinálnod, rakd át máskorra, vegyél egy forró habfürdőt, kényeztesd magad kicsit, pihend ki a kiborulásod.
2023. febr. 17. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez elég abszurd hogy egy ilyen eset után a házimunkán aggódok, de tényleg xd A napom nagy része ráment arra hogy vagy bőgtem, vagy próbáltam valahogy összeszedni magam. Nem tudom mi történt, nem jellemző rám az ilyesmi. Valószínűleg vmi régi 'törést' felszakított bennem ez a szituáció (amit nem véletlenül nem részletezek)
2023. febr. 17. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a fenébe a házimunkát, az megvár, ne is aggódj rajta. Adj magadnak időt a regenerálódásra. Pihenj és csinálj valamit, amit szeretsz vagy amiről úgy érzed, hogy megnyugtat, feltölt. Pl. olvass, nézz filmet, sétálj egyet, halgass zenét, egyél valami finomat, kézműveskedj, tényleg bármi. Sok emberrel előfordul ilyesmi. Renbejössz, ne aggódj.
2023. febr. 17. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!