Mit gondolnál ebben a szituációban?
Figyelt kérdés
Ha olyasvalaki, akit látásból ismersz minden nap azt látnád, hogy többször is hosszú percekig fel-alá járkál és közben a telefonját bámulja.2023. jan. 12. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Nem gondolnék semmit, nem igazán érdekelne.
Furcsállnám a dolgot, gondolkodnék rajta miért csinálja, mi járhat a fejében
Dilisnek gondolnám, de próbálnám nem kimutatni
Dilisnek gondolnám, ki is nevetném miatta és elmeselnem másoknak is
Azt gondolnám, hogy biztos unatkozik, és/vagy türelmetlen, el akarja valahogy ütni az időt
Egyéb
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
Hát mondjuk az se mindegy azért, hogy ezt hol csinálja. Szerintem párszor megpróbálnék következtetni az arckifejezéseiből, hogy kb mi történik (fél, szomorú, boldog stb), de egyébként nem igazán érdekelnie
2/7 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék erről. Sok ember szokott telefonozás közben járkálni.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 igazából bárhol csinalhatja ezt , de többnyire az utcán járkál, ott befotdul utakon, össze vissza megy, meg az iskolában lépcsőkön le-fel, a mosdoig, bufeig, tantermek előtt elsetal stb
2023. jan. 12. 11:35
4/7 A kérdező kommentje:
#2 jó lenne, ha mindenki így gondolkozna. A suliban akárhányszor meglatjak hogy elmegyek mellettük, vagy észreveszik hogy többször megteszem ugyanazokat az utakat hallom hogy kinevetnek, meg sugdoloznak rólam. Pedig én nem artok senkinek ezzel. Csak a lépésszámlálót nézem ilyenkor,hogy hány lépésnél tartok, fontos nekem, hogy minél többet gyalogoljak minden nap.
2023. jan. 12. 11:41
5/7 anonim válasza:
Ajjaj. Az utolsó mondatodig semmit nem éreztem, de miért szorongsz ennyire a gyaloglás fontosságától? Este is elég ránézni a lépésszámlálóra.
Valószínűleg ezt látják rajtad. Valami gondolati torzulás lehet a fejedben.
6/7 anonim válasza:
#4.
Ne foglalkozz a véleményükkel. Nem vagy köteles mgfelelni senkinek, az pedig kifejezetten jó dolog, hogy teszel az egészségedért.
7/7 anonim válasza:
Ha valaki tudja hogy ezért sétálgatsz, akkor igen,lehet hogy kinevetnek.
Őszinte leszek,ha én tudnám/látnám, hogy valaki azért sétálgat fel-alá mert nézi a lépés számlálót,hogy minél több legyen , hát valószínűleg én is nevetnék egy jót és azt gondolnám ez bolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!