Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnál ebben a szituáci...

Mit gondolnál ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Ha olyasvalaki, akit látásból ismersz minden nap azt látnád, hogy többször is hosszú percekig fel-alá járkál és közben a telefonját bámulja.

2023. jan. 12. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Nem gondolnék semmit, nem igazán érdekelne.
Furcsállnám a dolgot, gondolkodnék rajta miért csinálja, mi járhat a fejében
Dilisnek gondolnám, de próbálnám nem kimutatni
Dilisnek gondolnám, ki is nevetném miatta és elmeselnem másoknak is
Azt gondolnám, hogy biztos unatkozik, és/vagy türelmetlen, el akarja valahogy ütni az időt
Egyéb
20 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Hát mondjuk az se mindegy azért, hogy ezt hol csinálja. Szerintem párszor megpróbálnék következtetni az arckifejezéseiből, hogy kb mi történik (fél, szomorú, boldog stb), de egyébként nem igazán érdekelnie
2023. jan. 12. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem gondolnék erről. Sok ember szokott telefonozás közben járkálni.
2023. jan. 12. 11:29
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 igazából bárhol csinalhatja ezt , de többnyire az utcán járkál, ott befotdul utakon, össze vissza megy, meg az iskolában lépcsőkön le-fel, a mosdoig, bufeig, tantermek előtt elsetal stb
2023. jan. 12. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 jó lenne, ha mindenki így gondolkozna. A suliban akárhányszor meglatjak hogy elmegyek mellettük, vagy észreveszik hogy többször megteszem ugyanazokat az utakat hallom hogy kinevetnek, meg sugdoloznak rólam. Pedig én nem artok senkinek ezzel. Csak a lépésszámlálót nézem ilyenkor,hogy hány lépésnél tartok, fontos nekem, hogy minél többet gyalogoljak minden nap.
2023. jan. 12. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Ajjaj. Az utolsó mondatodig semmit nem éreztem, de miért szorongsz ennyire a gyaloglás fontosságától? Este is elég ránézni a lépésszámlálóra.

Valószínűleg ezt látják rajtad. Valami gondolati torzulás lehet a fejedben.

2023. jan. 12. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

#4.

Ne foglalkozz a véleményükkel. Nem vagy köteles mgfelelni senkinek, az pedig kifejezetten jó dolog, hogy teszel az egészségedért.

2023. jan. 12. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki tudja hogy ezért sétálgatsz, akkor igen,lehet hogy kinevetnek.

Őszinte leszek,ha én tudnám/látnám, hogy valaki azért sétálgat fel-alá mert nézi a lépés számlálót,hogy minél több legyen , hát valószínűleg én is nevetnék egy jót és azt gondolnám ez bolond

2023. jan. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!