Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért az unfair szituációk...

Miért az unfair szituációk miatt tör elő az önértékelésem?

Figyelt kérdés

Általában önbizalomhiányos vagyok, viszont észrevettem hogy attól szokott igazán előtörni az önértékelésem hogy ha valami unfair szituációban vagyok, például az előző nap eléggé elhanyagoltam magam (kissé depresszió), ma viszont volt egy eset az ismerősömmel ahol az volt a felismerésem hogy az ismerősöm nem volt fair velem, miközben én teljesen rendesen álltam hozzá, és hogy többet érek annál a bánásmódnál ahogy hozzám viszonyult. Egyből az az érzésem volt hogy ideje rendbeszednem magam, és nem elhanyagolni magam.

Tudom hogy ez nem oké, mert nem az ilyen esetek miatt kéne hogy önbizalmam legyen, de más is érez így?

2022. nov. 7. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen helyzetekből azt olvasod ki, hogy a másik kevesebbre tart.
2022. nov. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!