Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még megmondani mit érzek?
Alig pár napja kezdtem el beszélgetni egy sráccal onlinen,ismertük egymást már régebb óta,pár hónappal ezelőtt nagyon keveset de tényleg nagyon keveset beszéltünk,aztán valamelyik nap rámírt és random beszélgettünk,nem fontosabb dolgokról csak ilyen apróságokról,mikor ír,mindig felfigyelek és elmosolyodom a képernyő mögött,ám nagyon más mint én,sokkalta csendesebb és nyugodtabb mint én,különbözünk,de úgy érzem nagyon megkedveltem őt és nagyon szeretem nem tudom miért,saját portrét is készítettem róla ami őt ábrázolja,tetszett neki,elkellene mondanom mit érzek hogy nagyon hevesen ver a szivem mikor beszélünk...vagy hadjak egy kis időt? Előre köszi a tanácsokat
L/16
Szerintem hagyd még egy ideig. Ilyen gyorsan ne vallj szerelmet senkinek.
Sima fellángolás is lehet.
Szerelmet ne vallj, főleg ne online, főleg ne nőként. És ezt úgy értem, hogy nyilván a nő is kezdeményezhet, de jobb amíg a férfi nem száll el magától, és nem tud róla, hogy bejön neked :) Találkozzatok személyesen is, és majd alakul.
Hány éves egyébként? Mert ha jóval idősebb (20-30 között), akkor lehet, hogy csak kezdeti fellángolásról beszélünk.
Semmiképp ne vallj szerelmet! Ha a srácot érdekled, randira fog hívni. Ha nem, ne alázd meg magad, hogy pár felszínes beszélgetés után te szerelmet vallasz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!