Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 ére nem várom! Valaki...

Keresztanya92 kérdése:

15 ére nem várom! Valaki megmondaná hogy mármost ejájultam 1x napközbe. Ez lehet tünet, vagy korai?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A ájulás normális esetben nem terhességi tünet.
2016. febr. 12. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én egy szombati napon voltam műkörmösnél, beszelgettünk csinalta a körmöm, majd hirtelen elsötétült mi den, elájultam. Meg is kérdezte h nem vagyok terhes? Mondtam neki áá nem hiszem. Egy hét múlva pozitív volt a teszt, 3 napos késés után.
2016. febr. 12. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jó ezt olvasni! Nagyon reménykedek!! :)
2016. febr. 12. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
A brazil szappanoperákon és néhány vészesen vérszegény nőn kívül nem ájuldoznak a terhesek. Főleg nem kora terhességben. Előbb lesz ez oxigénhiány, vérnyomás ingadozás, vércukorszint esés, és társai.
2016. febr. 12. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan már pozi teszt után voltam, de még nagyon az elején. Akkor egyszer ájultam el, se előtte se azóta sohasem. Szóval lehet hozzá köze, de még azért ne éld bele magad nagyon. Drukkolok :)
2016. febr. 12. 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is csak 1x volt, és azóta sem.
2016. febr. 12. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha elájultál, minimum, hogy legalább a háziorvossal beszélsz! Első körben nem terhességre kellene gondolni, hanem valami egészségügyi problémára.
2016. febr. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!