Még túl korai a jelek?
Nekem a mellbimbó, pár nappal a fogantatást követően, még a mensi előttnagyon érzékeny volt és viszketett.
6 hkm
Nekem az első terhességemnél a dokim megkérdezte, hogyhogy olyan korán teszteltem (még a nem várt mensi előtt).
Mondtam, hogy mivel egy kosárméretnyit nőtt a mellem egy hét alatt, az azért elég feltűnő volt...
Hát azért az enyém nem nőtt egy kosármérernyit de ilyen push-up-os melltartóban nem tudok meglenni annyira fáj...
Köszönöm a válaszotokat :)
A mellfájdalom becsapós lehet, mert azt a közelgő menstruáció is okozhatja. Ahogy az összes többi tünetet. Ezért szokták mondani, hogy első olyan jel, ami biztosan a terhességé és nem a küszöbön álló mensié, az a kimaradó vérzés.
Ráadásul az ünnepek táján egészségtelenebbül étkezünk, kevesebbet mozgunk, jobban felgyűlnek bennünk a méreganyagok, így a mensi előtti tüneteink problémásabbak lehetnek, mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!