Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek nemvárt előtt a...

Volt akinek nemvárt előtt a megnagyobbodott melle jelezte a babát?

Figyelt kérdés
4 napom van a nem vártig, a párom reggel megjegyezte, hogy "jól megnőttek" lehetséges, hogy ilyen korán babától növekedjen a mell?

2015. máj. 10. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de nálam így volt, utána pár napra már nagyobb lett és feszülni kezdett. Nem tudom, otthon milyen a készlet terhességi tesztekből, én külföldön lakom, itt van olyan, ami azt is kimutatja, hogy hány napja mikor volt kábé a kérdéses aktus. Ezért tudom csak, de no para, attól is lehet, hogy menstruációd jön, a lényeg, hogy nyugi. És mindenképp írj, hogy mi lett! :-)
2015. máj. 10. 08:29
 2/6 A kérdező kommentje:
nem parázom örülnénk nagyon neki :D
2015. máj. 10. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem, a nemvárt napján. Felkeltem és mondom: "Hűűűű" mindig ilyenre vágytam :D

Azóta már 1 éves.

2015. máj. 10. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Jelen. Nagyok voltak, fájtak, mégsem kapcsoltam. De nagyon vártuk, nagyon boldogok voltunk. Már 2 éves az én kis 'szerelmem'.
2015. máj. 10. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
jaj de jó :) gratulálok nektek :) hát, lassan kiderül majd, hogy mi van, majd beszámolok :D
2015. máj. 11. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is megnőtt, és fájt. nemvárt előtt egy héttel már pozi volt a teszt :)
2015. máj. 12. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!