Van itt olyan köztetek akinek a mesni előtt mindig barnázik és ennek az elmaradása jelezte a terhességet?
Én mindig barnáztam, sőt szülés után a menzeszem előtt barnázok, de mikor terhes voltam, akkor úgy ahogy volt, minden elmaradt. Tehát nem is barnáztam, mikor meg kellett volna jönnie, meg nem is volt rendes vérzésem sem.
Annyi, hogy amikor már tesztek és orvos is igazolta, hogy terhes vagyok, akkor a terhességem legelején egyik délelőtt elkezdtem görcsölni és barna folyásom volt, így bementünk az ügyeletre, bent tartottak megfigyelésen 3 napig és kaptam hormonpótlást, magát a gyógyszert még egy darabig szednem kellett. A görcs és a folyás még bent megszűnt a kórházban, így hazaengedtek és minden rendben volt, tehát megmaradt a terhesség, meg is született a fiam rendben, egészségesen.
Gratulálok hozzá :)
Nálam eddig mindig barnázás volt a mensi előtt kb. egy héttel, de most ebben a hónapban (igaz ez az első Clostis hónapom) még semmi, igaz a szokásos mellfájdalom megvan...remélem így is marad, bár nem élem még bele magam, de nagyon szeretném ha a babuci miatt lenne...
Aranyos vagy, így legyen....de nem merek bizakodni, persze szeretnék! :)
Annyi még, hogy szedem a gravidát, meg mellé még e és c vitamint (nem nagy dózisban), gondoltam már arra is, hogy lehet, hogy az befolyásolja? Nem tudom, hamarosan kiderül...
Tegnap előtt még duzzadtak voltak a melleim, de tegnap meg ma már nem érzem azt sem annyira... :) Jó lenne ha babát jelentene :):):) Még azért van időm ,mert a ciklus.hu márc.12-re jelzi a mensimet (általában 30naposak a ciklusaim, bár múlt hónapban 2nappal később jött)....szóval egy hetet még várni szeretnék a tesztel, hogy ne csalódjak fölöslegesen... :) De megírom mindenképpen! :) Köszönöm a drukkot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!