Tobb mint 1 hetet kesik a menzeszem, de masfel hete nogyogysznal jartam csak ellenorzes celjabol, de terhessegrol semmit nem szolt. Az orvos felismerheti a terhesseget a ciklus elmaradasa elott? Vagy csak a teszt mutatja ki ilyen korai allaotban?
Mensi előtt semmit nem vesz észre se uh-on, se kézi vizsgálattal. Mivel mensi előtt is eléggé vastag a nyálkahártya és terhesség kezdetekor is. Ha elmarad a mensi, utána egy héttel már látható petezsák, esetleg ha jó az uh készüléke, akkor benne a szikhólyag is.
Ha már egy hete késik csináltál tesztet? Érdemes lenne. Ha pozi, akkor menj el szerintem a dokihoz, ha nyugtalan típus vagy, hogy jó helyen van-e a baba. Aztán két hét múlva a szívhang miatt.
Ha nega, akkor várj még pár napot, azután menj dokihoz, ha újra negatív lesz. A doki majd tisztázza, hogy miért késik ennyit, ha egyébként nem szokott és baba sincs.
Reméljük nem jön meg és baba van a pociban!
Ó ez még lehet terhesség is, persze:) Én pont most jártam így, elmaradt a menses, dokinál jártam, de akkor még nem csináltam tesztet, rákszűrésre mentem. Semmit se vett észre, 2 napra rá csináltam tesztet (egész pontosan 8.napon) és pozitív lett! köv.héten mentem vissza a dokihoz, és semmit se látott még UH-n se, csak vastag nyálkahártyát amire azt mondta, hogy ez a közelgő mensi jele.
Mondtam h pozi a tesztem, ilyet szól: hát az lehet h téved..(???)
én tudtam h ott a manó, 3 nap múlva a magán nőgyógy meg is mutatta a petezsákot és a kis bébit:)
Szerintem is lehetsz terhes.Nekem az egész terhességem alatt volt néha, hogy menstruáció szerü fájásaim voltak.Mondjuk enyhébbek, mint a mensi görcsök.
Én ugy tudom legkorábban az 5 hetes magzatot lehet UH-n is látni.Szerintem is csinálj tesztet.Drukkolok hogy baba legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!