Menstruacio kimaradasa utan legkesobb meddig kene kimutassa a terhesseget? Tobbi lent!
szerintem már valamit egy hét késés után kellene mutatnia, de sokat olvastam olyanokról, akinek csak a doki mondta meg hogy terhes mert negativakat tesztelt...nekem egy hét késésnél már legalább halvány pozi volt a tesztem, van egy lányom meg volt 3 vetélésem, meg kb 5 hetes km vagyok jelenleg:)
kedves első válaszoló, nekem is olyan a ciklusom mint a kérdezőnek és a dokim szerint nincs gond, 40-42 napos a ciklusom és a 26-28. napon szokott peteérésem lenni...ez a hónap mondjuk valamiért kivétel volt mert a 18.-on volt 11-én...és pozi a tesztem, sikerült a baba végre másfél év után:) és ha jan 10 volt a kérdező utolsó mensijének első napja, akkor számoljunk már kicsit... febr 5-én a 26. napján volt ovuláció és rá 14-15 napra kell megjöjjön, ergo 19-20 körül kellett volna...ami 40-41 napos ciklust feltételez így...nem 60-at!a 40 naponkénti ciklus nem 2 hónap mert még másfél sincs, na bumm, nem 12 peteérése van egy évben hanem 10...de van és az a lényeg...nagyon jó, mikor a "tökéletes" ciklussal megáldott emberek beválaszolnak ilyen dolgokat...ezzel ki van segitve a kérdező...én remélem azért segitettem:) szerintem menj el dokihoz, de azért kétnaponta addig is tesztelj...milyen teszteket használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!