Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már?
Én és a barátom. 2 éve vagyunk egyutt.
Mostanában azt érzem hogy távolság tartó velem, és nem szivesen van velem.
Csomószór mondta hogy szakitani akar stb.. és mikor rakerdeztem 1 orara ra akkor persze aztmondta hogy csak ideges volt.most juliusban elment nyaralni a szüleivel és engem elsem hívott mikor én mindig hívtam mindenhova, nyaralni is a szuletesnapja augusztus elejen volt elmentek moziba és oda sem hívott el. De van amikor úgy érzem hogy tényleg nagyon szeret, de már annyira tönkre tett hogy nagyon tanácstalan vagyok. Mikor elmondtam neki hogy mi bánt engem másnap aztmondta hogy ő nem akarja az én fa…..ságaimat hallgatni és elege van belőlem. Beszéljek vele? Vagy inkább szakítsak? Én 19l ő 22f
Szakíts
Nem érett ez a srác egyáltalán. Nem szeret téged, csak vagy neki. Ha fontos lennél akkor törődne veled, mennétek ide oda, szépen beszélne veled, nem rázna le , nem hanyagolna stb
Nem véletlenül kerültetek már többször szakítás közelébe.
Az nem állapot hogy játszik az érzéseidet, te meg mindig alkalmazkodj.
Tök jó hogy felismered a problémákat, és hogy a szakítás a fejedben van, az a helyes lépés még ha nehéz is.
19 évesen sokkal érettebbnek tűnsz mint a barátod, és látszik hogy neked többre van igényed mint a barátod nyújtani tud. Nem ugorja meg a szinted.
Igazából a barátod nem szeret szerelemből. Ő csak azt szereti, hogy ott vagy amikor kellesz neki és kielégítse valakin szexuális vágyait. Amúgy amikor valaki szakítással fenyegetőzik, azt jobb is ott hagyni. Ezzel akar zsarolni, hogy hagyd békén, mert azt hiszi úgysem hagyod faképnél legyen bármi. Amennyiben érzelmileg megnyomorított életet szeretnél, akkor a legjobb pasi mellett vagy.
(Amiért nem hívott a családi nyaralásra az nem biztos, hogy az ő hibája. Lehet a szülei nem akartak fizetni még egy főre. Nem tudom ismered-e a szüleit, de az is lehet, hogy nem egy hetes nyaraláson akartak megismerkedni a fiúk barátnőjével. Persze, ha már dolgoztok és magatoknak fizetitek az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!