Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány, aki szeret, "elrakna spájzba", mert jön a Valentin-nap és ő nem akarja egyedül tölteni?
Figyelt kérdés
Mondja, hogy szeret, meg minden, de hát itt a Valentin-nap, és hát nem akarja egyedül tölteni, összeszedne valakit, de utána majd szakít vele pár napra-hétre...2024. febr. 8. 00:53
2/18 anonim válasza:
Töltse egyedül az ilyen, megerdemelne!
3/18 anonim válasza:
Eskü nem értem. Miért nem tölti veled, ha állítólag szeret?
4/18 anonim válasza:
Nekem ez nagyon kamunak érződik... De ha nem az, akkor jó lenne megszabadulnod tőle, hiszen sosem szeretett.
5/18 anonim válasza:
Mondom a sorrendet:
1 - Szakítás
2- Letiltás mindenhol
3 - Továbblépés
Szakítanod kell, mert a lány nem szeret téged.
6/18 anonim válasza:
Ez én sem értem. Ha szeret, akkor veled töltheti a Valentin napon, nem kéne mást keresnie.
Vagy te nem akarod? Neked van más?
7/18 anonim válasza:
Ekkora baromságot, te jó isten...
Ha szeret téged, miért hagyná magát ?
8/18 anonim válasza:
nekem úgy hangzik, hogy nem is szeret téged, de ha van jobb pasi, akkor simán ott hagy téged. Nem élvezi a közös időtöltést.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu, tényleg ezt csinálja. Azért, mert beteg vagyok, ő Egerben lakik, n meg Nyíregyházán.
2024. febr. 8. 10:20
10/18 anonim válasza:
hát pedig ez elég megcsalásnak hangzik
valentin napon kívül is egyedül van, nem? akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!