Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megemészteni, hogy nem szeret viszont az a személy akit már hosszú évek óta mindenkinél jobban szeretek?
Majd találni fogsz valakit aki viszont szeret téged és ezt pikk pakk el fogod felejteni :)
L
Tudom fájni fog: felejtsd el.
Nekem régen nagyon tetszett egy valaki. Két évég próbálkoztam, hogy legalább egy találkozót össze tudjunk hozni. Mikor ez megvolt minden jobban érdekelte rajtam kívül. Ekkor adtam fel az "üldözését". Azóta 3 év telt el, talán mostanra sikerült túllépnem rajta. Közben volt egy futó kapcsolatom mással, az egy kicsit segített, hogy kevesebbet gondoljak rá. Annak is szerencsétlenül lett vége, mostanság inkább azon rágódom.
Ha rájövök megírom
voltam kapcsolatban szerettem is a lányt de a szívem mélyén mindig ott volt/van/lesz az a lány
Amúgy mióta elköltözött a környékről így könnyebb nem látom mindennap
Most gondolok bele H elég rég jutott eszembe
Szóval köszi😂 holnap rá is irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!