Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy illatról eszembe jut a személy. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Help2022. szept. 22. 09:35
1/3 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni ellene... a szádba veszed a cukrot és érzed, hogy édes. Ez már csak ilyen. :D
Én is így vagyok összerakva, ráadásul nálam az illat a legerősebb inger.
Úgy már jártam, hogy egy ismerősöm használt egy illatot, és mindig eszembe jutott róla, de aztán egy másik, sokkal közelebbi személy kezdte használni. Most már inkább rá asszociálok zsigerből.
De ha ez valami szerelmi téma akar lenni (ja igen, látom a hashtaget közben) az szívás, nem nagyon lehet mit kezdeni vele.
Muszáj annak az illatnak a közelébe kerülnöd? Parfüm, vagy valami más?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, egy kapcsolatomból való srác illata. Megőrjít. Az egyik osztálytársam ugyanolyan illattal rendelkezik. Nehéz elviselni.
2022. szept. 22. 10:59
3/3 anonim válasza:
Vmi trendi parfűm lehet. Keres olyant akinek egyedi az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!