Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen szemely...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen szemely vagyok?

Figyelt kérdés
Nos, bele is vagok, 17 eves vagyok, focizom eleg gyakorta, regen csapatban is de ma mar csak hobbikent. 177 cm vagyok es 64-5 kg, nemvagyok egy nagydarab srac, de jol eloszlik rajtam a zsir es- izom. Eleg nagyszaju vagyok, neha nagykepu, szeretem a vicceket (feketehumor elonyben) rengeteget nevetek. Elegge "baratsagos" megjelenesem van, pedig inkabb a "gangster"-ebb stilust kepviselem, sokat verekedek meg voltak balheim, de a lanyok aranyosnak tartanak, sok csajszinak bejovok/bejottem, es nem banok veluk rosszul. Egyszer nagyot taknyoltam azota nem nagyon kellett senki ugy igazan. Mondjuk most pont alakul egy lannyal, de nem lenyeges. Szeretek a gyengebb emberek mellett kiallni, es a "menobb gyerekek" ellen lenni, es ezert sokan "tisztelnek" vagy kovetnek, ragalyos a szemelyisegem es nagy hatassal vagyok az emberekre, amolyan manipulativ. Igenyes vagyok szerintem, furdok mindennap/fogatmosok/fulet tisztitok es apolom a borom. Elegge babas az arcom de en szeretem. Nem vagyok egoista, keves onbizalmam van altalaban, de neha ha olyan kedvem van szerelmes vagyok magamba, ez betegesen hangzik. Divatosan oltozkodom, de itt is kicsit ilyen ferfiasabb vonal, szovetkabat es elegansabb cuccok, azaz inkabb elegans es laza egyszerre. Eleg nepszeru gyerek vagyok es sok helyi nagymeno gyerekkel es lannyal joba vagyok. Bar nemtudom ez mit szamit. Nagyon laza vagyok, igazabol rendetlen is, nem vagyok a legjobb tanulo, de torekszem fejlodni. Szeretem meghallgatni az embereket de ugyanakkor szeretek magamrol is beszelni pedig nem vagyok valami erdekes ember. Clichesen hangzik, de szeretem az oszinte embereket bar nemnagyon talalni, akik a legjobban hangoztatjak azok altalaban a legsunyibb, ketszinubb emberek. Nem vagyok teljesen bekeben az emberekkel mert bantottak altalanos iskolaban es a tanarom is gyakran megalazott, ez sajnos bennem maradt, rengeteg gyuloletet arasztok. Maskor meg szeretetet. Szerintem elegge fura vagyok, a kedvem a mosolygos gyerekbol hamar at valt a sotet, depressziosba. Meg olyan mintha tobb szemelyisegem lenne. En vagyok a tarsasagokban altalaban a kozeppont, "nagy szovegem van" azt szoktak mondani, rengeteg f%$#-ot mondok igazabol, sokszor gondolkozas nelkul. A lanyok nagyresze azthiszi hogy tipikus f%$#boy vagyok pedig nem, tenyleg tudok szeretni csak nem nagyon van kit. Szovaaaal igazabol ennyi, kicsit lehet nonszensz lett, szerintetek milyen vagyok? :)
2020. ápr. 19. 05:16
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ne azoktól várd a megerősítést akik nem ismernek. Te így látod magad, de lehetséges hogy a körülötted lévő emberek nem.
2020. ápr. 19. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem milyen személy vagy? Olyan, akinek van egy alap személyisége, de kialakított magának egy másikat, amihez tartozni akarna és ebben a nagy kesze-kuszaságban már te sem tudod, hogy melyik a valódi éned és milyen vagy valójában. Ez egyébként jellemző azokra, akiket kiskorukban szekáltak, védekező mechanizmus. Én azt tanácsolom, hogy próbálj elvonatkoztatni attól, hogy milyen szeretnél lenni vagy mik az elvárások és előbb próbáld megismerni önmagad. Ha ez megvan, akkor abból már szépen lehet építkezni és idővel nyugodtan lehetsz olyan személyiség, amilyenre vágysz.
2020. ápr. 19. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
ENTJ.
2020. ápr. 19. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nagyon unszinpatikus vagy.

Nekem nagyon is egoistának tűnsz és nem szeretrm ha valaki nagyszárjú és egyfolytában pofázik, jobban szeretem ha valaki magabiztos, de elegáns.

Nekem kimondottam taszító, ha valaki balhézik meg verekszik, nem szeretem az erőszakot. A "gengster" stílus sem jön be.

A szöbetkabát tetszik, az meg a minimum hogy minden nap fürdesz.

2020. ápr. 19. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! #3 mi az az ENTJ?
2020. ápr. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!