Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretem a tanárom? Ő is szeret engem?
17 éves vagyok ebben az évben máshol kezdtem az iskolát és meg ismertem a testnevelés tanárom és nagyon de nagyon tetszik.
De az a baj ,hogy 34 éves de nagyon vicces és a szüleimmel se volt valami jó kapcsolatom így nem rég elköltöztem de hogy magam fent tartsam dolgozom ez számomra nehéz időszak de itt van.
Hétfőn volt a születésnapom és felköszöntött egy muffinal és mindig beszélgetünk órán mert állandóan csak röpi van amiben nem igazán vagyok jó meg pár osztálytársam se így le lehet ülnünk.
Ma megölelt.
Kihasznál...
Nem szeret, de ő látja, hogy neked bejön.
Neked tombolnak a hormonaid, tapasztalatlan vagy...
Jaj jaj megint egy tesitanár. Sajnos nem szeret. Vagy csak félreérted a figyelmét (bár ölelgetnie szigorúan tilos a diákjait) vagy ha tényleg akar valamit az teljesen törvénytelen és erkölcstelen is. Kétszer annyi idős mint te. Egy felnőtt férfitól nem normális ha egy gyerekkel kezd. Igen tudom te már nagynak érzed magad, de technikailag gyerek vagy.
Semmiképpen ne menj bele semmilyen viszonyba mert mindenképpen te fogsz rosszul járni.
Sajnos tapasztalatból beszélek.
Itt a legfontosabb kérdésre kellene tudnod a választ
Mégpedig
Hogy szexelnél-e vele
Ennyi idősen nem akarja senki újból kezdeni a hosszas több hónapos randevúzgatást, udvarlást
Első 3alkalom maximum aztán a szex dönti el ki merre megy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!