Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretem a tanárom? Ő is szeret engem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok ebben az évben máshol kezdtem az iskolát és meg ismertem a testnevelés tanárom és nagyon de nagyon tetszik.
De az a baj ,hogy 34 éves de nagyon vicces és a szüleimmel se volt valami jó kapcsolatom így nem rég elköltöztem de hogy magam fent tartsam dolgozom ez számomra nehéz időszak de itt van.
Hétfőn volt a születésnapom és felköszöntött egy muffinal és mindig beszélgetünk órán mert állandóan csak röpi van amiben nem igazán vagyok jó meg pár osztálytársam se így le lehet ülnünk.
Ma megölelt.
febr. 7. 18:54
11/14 A kérdező kommentje:
Az dönti el?
febr. 10. 23:14
12/14 anonim válasza:
kamu de valaszolok ki akar hasznalni cserebe hasznald ki dugd meg szerezz tapasztalatot szexben és hagyd a p*csaba az ilyenek nem ernek tobbet (lehetoleg be ejtsd teherbe es probalj joba lenni ballagasig vele)
14/14 anonim válasza:
Fiatal vagy még. Ha nem érzel ezzel problémát belül, akkor csináld azt amit a szíved diktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!