Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartottátok a volt párotoktól kapott ajándékokat?
Én kidobtam mindent, vagyis kidobatta velem a mostani párom, de mégis egy dolgot megtartottam, az pedig egy gyűrű.
Kapcsolatban vagyok, szinte azonnal jött utána ( Tudom ezt nem kellett volna, hagynom kellett volna magamnak időt) ettől függetlenül szeretem a párom.
Nem vagyok képes évek óta kidobni a gyűrűt, nagyon kötődök hozzá, nem szoktam nézegetni csak egy kis dobozban elraktam.
Van aki hasonló cipőben jár?
Ti mit éreztek pontosan?
Én már magam sem tudom..
Úgy érzem nem tudom elengedni őt, és soha nem is fogom.
Nem ő volt az első párom, de ő volt mégis az első nagy szerelmem, és ő is marad.
Vajon, csak ezért nem tudok megválni tőle?
Mostanában sokat gondolok rá, hogy mennyire boldogok voltunk, hogy mennyi mindent csináltunk együtt, és annyira hirtelen lett vége..
Álmomban is sokszor felbukkan, szinte lejátszódik benne minden újra és újra..
Ha választ nem is kapok senkitől, de nagyon jó érzés volt kiírni magamból ezeket, köszönöm.
Nincs egy olyan barátnőm akinek ezt elmondhatnám.
Cipelem egymagam, és már nagyon ki kellett jönnie..
Nem dobtam ki semmit.
Azt se engedtem, hogy más kidobassa velem. Mi köze hozzá?
Első kommentelő:
Lassan 5 éve vagyunk együtt a párommal, és szeretem mint írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!