Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akadt ki a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a barátom amiért megtartottam a gépemen az exemről készült képeket?

Figyelt kérdés

Imádok fotózni, van kb 15 ezer kép a gépemen, amiből 5 ezernek biztos köze van az exemhez, de én nem akarom letörölni. Nem érzek már semmit az exem iránt, de ő is az életem egy fejezete volt, ráadásul a gyerekkori legjobb barátom. Már nem is beszélünk, de elfelejteni akkor sem fogom. Tényleg annyira nehéz ezt megérteni?

18/L

2015. aug. 1. 17:54
 1/4 anonim válasza:
100%
Én sem feltétlen érteném meg.. az emlékeid, valószínűleg felidéznéd néha és ez kiborítana. Pontozzatok le.. de akkor is. Bár részben meg pont hogy azt mondanám hogy túlreagálta. Hiszen ha tudja milyen a személyiséged, meg kell értenie hogy akár a fotózás akár az emlékek miatt, de nem fogod törölni őket.
2015. aug. 1. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Ahogy mondod, ő a múltad egy része, de ennyi, és semmi több. Attól, mert most másé a szíved, a múltadat még nem kell felégetni, és a nyomait is sóval behinteni.

2015. aug. 1. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Te nem akadnál ki ezen? Amennyiben a válaszod nem, maximum azért, mert nem élted még át. Igen is ott motoszkálna a fejedben, hogy azt a lányt a barátod valamikor megcsókolta és mindennél jobban szerette, a képei pedig ott vannak a gépén és néhanapján nézegeti őket. Téged ez nem zavarna? Persze, nem kell letörölni. Nem akarlak biztatni, hogy hazudj neki, hogy már nincsenek meg a képek. Az, hogy mit teszel, az már nem a kérdés része~
2015. aug. 2. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg a barátod az exével készült szexvideókra veri ki :P
2015. aug. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!