Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lett mérges barátnőm?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, szingli. Nem akarok pasit, mert csak kihasználnak. Tudom. Barátnőmnek friss kapcsolata lett, én pedig azt mondtam neki, hogy csinálhatnánk azt hogy pár órára beülök hozzájuk mikor ott a pasi. Meg mondtam hogy élőben mutassa már be. Távkapcsolatuk van, alig találkoznak. Barátnőm kifejezte nemtetszését, mondta hogy majd meglátjuk...2015. júl. 15. 21:02
1/2 anonim válasza:
Szerintem semmi alapja nincs a haragjának (hacsak nem történt már olyan, hogy szlengesen "lenyúltad a pasiját"), mivel gondolom aggódik, ezért viselkedik így. De úgy gondolom, hogy az ilyen, nem igaz barát. Nem bízik benned. Mondjuk az sem utolsó részlet, hogy én is furcsállanám a barátnőm, ha a te barátnőd helyzetében lennék és ennyire nagyon szeretne a barátommal találkozni, szóval a parájának van alapja. 15L
2/2 anonim válasza:
Nos..először is. Kérlek ne általánosíts.. "Nem akarok pasit, mert csak kihasználnak."
Másodszor: Szerintem érthető, hogy miért nem tetszik neki a dolog. Most gondolj bele...alig találkoznak, ergo ha együtt vannak nyilván egymásra szánják az idejüket, szeretnének kettesben lenni vagy valami. Szóval.. úgymond most te ott "betolakodó" lennél, már nem egymásra figyelnek akkor. Más ha az ember kettesben van valakivel vagy ha van ott egy 3. személy is. Meg ahogyan kedves #1-es mondta.. lehet furcsállja hogy ennyire látni akarod a pasiját.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!