Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akadt ki a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a barátom?

Figyelt kérdés

Amíg nem voltam itthon belenézett a laptopomba, elolvasta a naplómat, és facen látta hogy múltkor beszélgettem az exemmel, hogy mi újság vele, a naplómba meg arról írtam hogy mostanában elég depressziósnak érzem magam, és régen valahogy sokkal jobb volt. Ebből azt vettel le hogy régen amikor az exemmel voltam, teljesen kiakadt és már úgy fogadott hogy kiabált velem, és azt mondta hogy ha még mindig őt szeretem akkor menjek vissza hozzá. Szerintem meg semmi köze hozzá hogy mit irkálok a naplómba és kivel beszélek facen. Nem?

17/L

2015. jún. 25. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért beszélsz a volt barátoddal,ha a mostanival vagy boldog? Vagy mégsem? Magadban keresd a választ! Szerintem ne titkolózz előtte:)
2015. jún. 25. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ne turkáljon. Nem szimpatikus, hogy megtette. Kicsit zsarnok típusnak tűnik a srác.
2015. jún. 25. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha enélkül nem tud bízni benned, had nézze.

De, egy ennyire semmiségből s félreértésből már kiabálással kezdett......

2015. jún. 25. 16:39
 4/11 Tudakozo + válasza:
Hat felre erthete. Magyarazd el neki az erzeseidet. H ertse meg. S mond meg neki h bizon bened ne turkaljon a dolgaid kozot me te se teszed. S h mielot kiabal veled neze meg a temat minden oldalbol ne csak egy szempontbol neze a dolgokat. Pl.lehet mas miat v depreszios. S kehet aze volt jobb regen me jobb volt a kpcsolat anak idejen. Veletek meg csak hejre kell egy kicsit rakni. Beazelgesetek tobet s toltsetek tobb idot egymasal. Ne csak egy hazban lakok legyetek hanem baratok s ere epul a kapcsolat. Ha ez nincs meg baj lesz. Me it a bizalomal is baj van meg tob mindenel. Sztem
2015. jún. 25. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a naplódhoz és a fb-odhoz semmi köze. De teljesen jogosan akadt ki mert ha őt szereted akkor minek beszélsz az exeddel. Gondold át mit is akarsz.
2015. jún. 25. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
1: Miért ne beszélgethetne az exével? Én is beszélgetek életem első szerelmével, még is van párom és szeretem...
2015. jún. 25. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert talán ezzel a barátját bántja..
2015. jún. 25. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
7: Még is mivel? Miért? Csak azért, mert egyszer járt valaki valakivel, utána gyűlölje meg és hozzá smerjen szólni, csak mert a párocskája azt mondja? Szerintem mindenkinek joga van azzal jóba lenni, akivel akar. Nehogy már a pasim mondja azt meg nekem, hogy kivel barátkozhatom és kivel nem...
2015. jún. 25. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalán nem jogos, hogy ezt csinálta. Miért ne beszélgethetnél az exeddel? Nekem is volt amúgy egy ilyen barátom, aki teljesen magához akart kötni. Már azt sem engedte, hogy a lány barátnőimmel beszélgessek
2015. jún. 25. 18:06
 10/11 anonim válasza:
Szard má le!
2015. jún. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!