Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akadt ki a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a barátom?

Figyelt kérdés

Amíg nem voltam itthon belenézett a laptopomba, elolvasta a naplómat, és facen látta hogy múltkor beszélgettem az exemmel, hogy mi újság vele, a naplómba meg arról írtam hogy mostanában elég depressziósnak érzem magam, és régen valahogy sokkal jobb volt. Ebből azt vettel le hogy régen amikor az exemmel voltam, teljesen kiakadt és már úgy fogadott hogy kiabált velem, és azt mondta hogy ha még mindig őt szeretem akkor menjek vissza hozzá. Szerintem meg semmi köze hozzá hogy mit irkálok a naplómba és kivel beszélek facen. Nem?

17/L

2015. jún. 25. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem én válaszoltam az egyes nevében,szóval most én lennék az egyes.:D Nem tartom jó dolognak,de ti tudjátok..Én nem beszélek a volt pasijaimmal,mert általában idióták voltak.
2015. jún. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!