Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszik rám a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám a barátom?

Figyelt kérdés
Tegnap bulizni ment a munkatársaival (nőkkel is, férfiakkal is), én pedig este 10-ig dolgoztam. Munka után felhívott az én munkatársam hogy hazahoz kocsival és megihatnánk egy sört. Iszogattunk, beszélgettünk és végül 4-kor értem haza. Reggel a barátom meg leüvöltötte a fejem hogy én ezt hogy képzeltem meg mi az hogy nem hívtam fel azonnal hogy sokáig odaleszek. Nem terveztem sokáig maradni de hát eltelt az idő... Ma egész nap ezen volt felháborodva.
2015. márc. 29. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Senkinek nem esne jól, ha a párja egész éjjel más pasival iszogatna. Legalábbis nekem nem.
2015. márc. 29. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szólhattál volna, ebben igaza van.
2015. márc. 29. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Már ha pasi persze.
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja, de neki szabad ezt nőkkel?
 5/13 veteran1978 ***** válasza:
Nekem is rosszulesett volna!
2015. márc. 29. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Illik szólni a másik félnek, hogyha valami olyan programod van, ami miatt mondjuk egész éjjel nem érsz haza... Aggódhat érted. Szerintem ez a minimum, ilyesmiről szokás szólni a másiknak, függetlenül attól, mi a program, férfivel vagy nővel történik-e, és az a másik a párunk, húgunk, vagy anyukánk.

Gondolj bele, neked hogy esett volna, ha ő úgy jön haza majdnem reggel, hogy te úgy tudtad, este dolgozik és aztán jön haza...

Amúgy meg ha ilyen komoly sérelmeid vannak abból adódóan, hogy az ő kollégái között nő is van, és ő el merészel menni velük vegyes neműekkel szórakozni, érdemes lenne leülnötök beszélni erről... Nem az a megoldás, hogy "visszaadod".

2015. márc. 29. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Jogosan haragszik bizony.

Gondolj bele ha ez forditva történik meg,hjnalba jön haza miután beszélgetni és sörözni volt a munkatársával.( aki gondolom a másik nem képviselője)

Szerintem te is haragudnál...

2015. márc. 29. 19:52
 8/13 Interferencia ***** válasza:
Szerintem mindketten rosszul csináltátok. Nem engedély kell, de illik megbeszélni a másikkal, hogy ki mikor hova megy, kb. meddig marad, főleg, ha együtt is éltek. Aztán az megint más, hogy nagyobb társasággal megy valaki bulizni, vagy kettesben egy ellenkező neművel (ha az volt). Továbbá a barátodnak nem kellett volna üvöltenie veled, primitív dolog.
2015. márc. 29. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2015. márc. 29. 19:56
 10/13 anonim ***** válasza:
ja akkor valamilyen szinten jogos ha ő is ezt csinálja! (De nem sok jót jósolok nektek)
2015. márc. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!