Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátom amiért levédtem a gépét jelszóval? Napi 10-12 órát játszik.
Szóval 2 napja meguntam letöröltem a játékokat és beállítottam jelszót a laptopjához...
Már az volt h 5kor feküdt le és 3 órát aludt csak h játszhasson egész nap! Velem alig beszélt már, szex magánélet 0, együtt lakunk, főzök rá mosok takarítok, dolgozom annyit se kapok h kösz...
most ha akar vmit megnézni neten v tanuláshoz kell akkor bekapcsolom neki de a jelszót eddig nem mondtam meg, nagyon ki van akadva folyton ordibál velem, nem lehetne vele erről beszélni, de nem fogom hagyni hogy teljesen függő legyen... :(
Én szeretem őt, és ezért nem hagyom ott, inkább segíteni akarok neki, csak nem tudom hogyan, légyszi olyat ne írjatok, hogy hagyjam ott!
Letörölted a játékait? Nem csoda,hogy kiakadt.:D
Bár ha napi 10-12 órát játszik,az beteges.
Hát ezen jót nevettem.
Mondjuk valamilyen szinten jogos, de ezt inkább meg kellene beszélnetek
ma ez a divat, rengeteg 20-n éves is ezt csinálja
Te már nem tudsz segíteni, ezzel biztos nem
mindent megcsinálsz, ezt addig teszed amíg bírod idegileg, de addig csak a veszekedés fog menni, nem írok olyat, hagyd ott, Te fogod magadtól, mert megfogjátok egymást utálni, mindenért veszekedni fogtok
köszönetet miért vársz, ilyenről ne ábrándozzál, ez természetes neki, az is lesz
rajtad múlik meddig bírod, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!