Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátom amiért levédtem a gépét jelszóval? Napi 10-12 órát játszik.
Szóval 2 napja meguntam letöröltem a játékokat és beállítottam jelszót a laptopjához...
Már az volt h 5kor feküdt le és 3 órát aludt csak h játszhasson egész nap! Velem alig beszélt már, szex magánélet 0, együtt lakunk, főzök rá mosok takarítok, dolgozom annyit se kapok h kösz...
most ha akar vmit megnézni neten v tanuláshoz kell akkor bekapcsolom neki de a jelszót eddig nem mondtam meg, nagyon ki van akadva folyton ordibál velem, nem lehetne vele erről beszélni, de nem fogom hagyni hogy teljesen függő legyen... :(
Én szeretem őt, és ezért nem hagyom ott, inkább segíteni akarok neki, csak nem tudom hogyan, légyszi olyat ne írjatok, hogy hagyjam ott!
én totál egyetértek veled, fiú vagyok, vmennyire kocka, de a barátod örülhet h ilyen csaja van, aki a sarkára mer állni, és pluszba még, vele van jóban "rosszban"!
én amúgy saját magam védtem le a gépem a barátnőmmel csináltattam rendszergazda jelszót, letöröltem kb minden játékot, letiltottam az összes hülye weboldalt (facebook 9gag stb) és ugye nem rendszergazda fiókkal nem tudtam visszarakni őket. barátnőmet megkértem h csak azután mondja meg h megcsináltam az érettségit... ééés sikerült :D sőt rájöttem h fb egy fasság :D de az elején folyton nyaggattam h mondja meg a jelszót, meg hadd nézzem az ő gépén a sok hülye weboldalt stb... de szerencsére elég "erős" volt és nem engedte!
sajnos ma már tudom h függő voltam de leszoktam!
a barátod érthetően idegbeteg, egy drogos is ideges amikor leszokóban van! hidd el ha valahogy átvészelitek az időt akkor megoldódik, de te nem vagy szakember, jobb lenne őt egy pszichológusra, pszichiáterre bízni!
20:
nem bírja újratelepíteni a windowst mert azt is levédtem (a bios-t)
:)))
gonosz vagyok?
fospuska válasza:
lehetetlen azon segíteni,aki magán nem akar.
Ez sajnos igaz! Valahogy meg kéne neki magyarázni, h függő. Itt kezdődne a dolog. Arra gondoltam, h most, az "elvonás" hatására rájön, de túlságosan örjöng, h észrevegye.
21:
Köszi, legalább nem utál mindenki :) elismerésem neked és a barátnődnek!
azért az úgy elég gáz, hogy te parancsolgatsz neki és te akarod irányítani :D
felénk inkább a férfiak "viselik a nadrágot". elég papucs alkat lehet a szerencsétlen, hogy nem tesz semmit, csak hagyja ezt.
ahogy az előző is megírta, "ez így hülyeség és szánalmas".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!