Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám a barátom amiért levédtem a gépét jelszóval? Napi 10-12 órát játszik.

Figyelt kérdés

Szóval 2 napja meguntam letöröltem a játékokat és beállítottam jelszót a laptopjához...

Már az volt h 5kor feküdt le és 3 órát aludt csak h játszhasson egész nap! Velem alig beszélt már, szex magánélet 0, együtt lakunk, főzök rá mosok takarítok, dolgozom annyit se kapok h kösz...

most ha akar vmit megnézni neten v tanuláshoz kell akkor bekapcsolom neki de a jelszót eddig nem mondtam meg, nagyon ki van akadva folyton ordibál velem, nem lehetne vele erről beszélni, de nem fogom hagyni hogy teljesen függő legyen... :(

Én szeretem őt, és ezért nem hagyom ott, inkább segíteni akarok neki, csak nem tudom hogyan, légyszi olyat ne írjatok, hogy hagyjam ott!

2013. márc. 16. 21:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én is függő voltam, wowoztam több évig. Egyszerűen jobban tetszett mint a valóság. 8 óra lazán megvolt, hétvégente akár 16 is. Nem volt aki leállitson, nekem meg kényelmes volt úgy. Legjobban a drog függöséhez tudnám hasonlitani, persze nem fizikai, csak lelki- függőség de az majdnem rosszabb arra nem elég egy gyógyszer naponta. Megkell keresni az okát, miért játszik ennyit. Nálam a félelem volt, illetve a magány. Konkrétan elvoltam abban a kis burokban, tudtam ha kimozdulok és kapcsolatokat épitek rengeteg csalódás, beégés stb. vár rám. Az egész élet egy tanulás, és levoltam maradva, nem volt kedvem neki állni igy. Aztán szerencsére koleszba kerültem, rengeteg emberrel ismerkedtem meg + csak hétvégente voltam otthon. Eleinte nagyon hiányzott hétközben, de aztán egyre kevesebbet játszottam. Volt hogy szabályos depresszióba estem. Elkezdtem járni szórakozó helyekre és ezzel egyidőben kibannoltak, azaz kitiltottak, ami hasonlit ugye erre hogy letörölted a játékot. Nagyon bántott mert több hónapnyi munka volt benne( mármint több hónapnyit voltam bejelentkezve, miközben játszottam, pár év alatt jött össze ez a néhány hónap.) Ìgy már be látom, hogy szükség volt rá.

Ha szereted átsegited ezen az időszakon, a drogosnak is a legfontosabb a család támogatása, szerintem fokozatosan szoktasd le, éreztesd mennyit jelent, hogy miattad szenved. Elöbb-utóbb megfog jönni az esze. A lényeg hogy ne zsarold, hanem kérd. Mostmár eszembe se jut hétközben, hétközben meg max 1-2 órát játszok, de van hogy egy hónapig semmit. Mostmár barátnőm is lett, és szeretjük egymást, most megyek hétvégén ott aludni. :)

Szóval van remény, de ezeket a csatákat neki kell megvivni, viszont csak a segitségeddel van esélye. Lényeg hogy ő is akarja, ne te eröltesd. Szerintem egy férfira a nő tud legnagyobb hatással lenni! sok sikert! Ha gondolod irj privátot.:)

16F

2013. márc. 17. 12:08
 32/34 anonim ***** válasza:
Én is függő vagyok.Átérzem a helyzetét. Egy függő gépéről soha NE töröld le a cuccokat főleg ha fontos neked az illető. Ha játszik és azt akarod,h veled legyen,csak menj oda,fogd meg a kezét és húzd el a géptől.Menjetek el valahova,vagy csak feküdjetek be az ágyba egy filmre...NE zárd le a gépét,mert az borzasztóan kitudna akasztani engemet is.
2013. márc. 17. 14:19
 33/34 anonim ***** válasza:

Gondolkodás nélkül orrbatörölnélek, ha hozzányúlnál a laptopomhoz bármilyen szándékkal az engedélyem nélkül.

24/N

2013. márc. 17. 21:38
 34/34 anonim válasza:
csábítsd el onnan, az erőszak nem megoldás :DD de legalább megnevettetett a postod :DD (ha enyémet levédenék ejjj, ámbár ha akkora kocka feltöri :D de beszéljétek meg) 20L
2013. márc. 19. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!