Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátom?
Figyelt kérdés
Tegnap bulizni ment a munkatársaival (nőkkel is, férfiakkal is), én pedig este 10-ig dolgoztam. Munka után felhívott az én munkatársam hogy hazahoz kocsival és megihatnánk egy sört. Iszogattunk, beszélgettünk és végül 4-kor értem haza. Reggel a barátom meg leüvöltötte a fejem hogy én ezt hogy képzeltem meg mi az hogy nem hívtam fel azonnal hogy sokáig odaleszek. Nem terveztem sokáig maradni de hát eltelt az idő... Ma egész nap ezen volt felháborodva.2015. márc. 29. 19:41
11/13 anonim válasza:
S ha veled bármi történik? Azt sem fogja tudni hol keressen
12/13 anonim válasza:
Nem azon van kiakadva, hogy söröztél, hanem, hogy négyig, és szerintem már síkideg volt.
Mi is megírjuk egymásnak, ha későn/hajnalban jövünk, így tudjuk, hogy (jó esetben) nem a boncasztalon fekszik a másik, hanem mondjuk a buszon alszik, és nem virrasztjuk át az éjszakát idegsokkban.
13/13 A kérdező kommentje:
Bulizott ő is, nem volt sík ideg meg semmi. Ha a nem nézi meg a telefont míg várja a buszt ami hazahozza, fel se tűnt volna neki.
2015. márc. 30. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!