Lányok, hogy estetek véletlenül teherbe, amikor nem is számítottatok rá? Hogy reagáltatok? Megtartottátok?
Figyelt kérdés
jún. 15. 12:13
1/21 anonim válasza:
Ittasan nem figyeltünk a védekezésre. Persze hogy megtartottam. Nem bírná el a lelkiismeretem, ha gyilkossá válnék. 22/l
5/21 anonim válasza:
Ugyan nem történt még ilyen velem, de akármi történne, én megtartanám. Sok olyan nő van, aki a terhességét megszakítatta, bizonyos okok miatt, de aztán amikor szeretett volna gyermeket, akkor nem lehetett már neki. Akárhogy is nézzük, egy abortusz hatalmas megterhelés egy női szervezetnek, és ez okozhat belső problémákat is. Tisztázzuk le, hogy “véletlen” terhesség nincs. Tehát, ha így alakult, hogy terhes lettél, és esetleg a későbbiekben akartál volna egyébként is gyermeket, akkor tartsd meg, mert lehet, ha ezt most nem tartod meg, akkor később nem lesz lehetőséged, egy másik terhességre.
6/21 anonim válasza:
Meg ezer eve mikor bejottek a fogamzasgatlok volt egy randa hasmarsom 19 evesen. Senki nem mondta h ez amugy hatassal van ra. Termeszetesen nem tartottam meg.
Csaszar utan par honappal termeszetesen ez sem maradhatot mert valszeg a varatok sem birtak. Orvos is ezt javasolta.
7/21 anonim válasza:
Én megtartanám, bár jelenleg szeretnék is babát, de nem jön össze. Ettől függetlenül azt is megmértem, aki elveteti, úgy gondolom, hogy inkább ne szülessen meg olyanhoz, ahol nincs meg a megfelelő érzelmi/anyagi háttér.
9/21 anonim válasza:
1 akalommal nem védekeztünk és terhes lettem :D De meg tartottuk már közel 2 éves csajszi és a mindenünk ❤️
10/21 anonim válasza:
Nem tudom, egyszer csak terhes voltam. Nem is emlékszem mikor történhetett. Vicc az egészben, hogy mindig gumival védekeztünk
Sajnos az a baba elment tőlünk a 8.heten, pedig nagyon örültünk neki, annak ellenére, hogy nem is terveztük.
Aztán már tudatosan vágtunk bele a babaprojektba, és össze is jött, 2 éves a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!