Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, hogy estetek véletlenü...

Lányok, hogy estetek véletlenül teherbe, amikor nem is számítottatok rá? Hogy reagáltatok? Megtartottátok?

Figyelt kérdés
jún. 15. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Több vetélés után magamban teljesen lemondtam arròl, hogy valaha is anya leszek. Erre az utolsó vetèlès utàn hetekkel teherbe estem. Természetesen megtartottuk. Nem hinném, hogy az kellett,hogy magamban engedjem el a tèmàt, de fura, hogy pont akkor jött össze, mikor màr nem akartam ,,görcsösen".

Ismerős pàr a màsodik èvfordulojukon leittàk magukat és elfelejtettek védekezni. Megtartottàk a babàt. Òriàsi respect az anyukànak, pici baba mellett diplomàzott, és kis ovis mellett màsoddiplomàzott.

jún. 15. 18:41
 12/21 anonim válasza:
30%
10-es. Isten látta, hogy jó ember vagy, és ez a lényeg. Meg lesz a jutalmad a mennyben.
jún. 15. 19:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 20 évesen a menzesze utolsó napján volt együtt a barátjával és teherbe esett 😅 15 éves a fia és azóta van egy 5 éves lánya is, a pasi meg a férje lett.
jún. 15. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen védekezés nélküli szex. Kiprobáltuk milyen ovszer nélkül, terhes is lettem. De persze tudtuk hogy ez benne lehet a pakliban. Ugyhogy annyira nem lepödtem meg mikor pozitiv lett a teszt.

25 voltam, a párom 30. Megtartottuk persze. Azota 10 éves nagylány

jún. 15. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
15%

12, ❤️❤️❤️

jún. 15. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

7 evig “vedekeztunk” megszakitassal a ferjemmel, igazabol ugy voltunk vele, hogy direkt nem probalkozunk, mert fiatalok voltunk, de ha akar, jon, nem gond.

Mivel azert 7 ev eltelt igy, meglepodtem rendesen, nem szamitottam ra.

De megtartottuk persze, azota mar 2 gyerekunk is van.

jún. 15. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Ma se hagyd ki a misét szentfazék.

jún. 16. 09:22
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Baromi erdekes h aki tudatosan valasztotta az abortuszt az le van huzva.

Ennyi alszent embert!

jún. 16. 10:28
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
18-as: itt sok a fogyatékos sajnos.
jún. 17. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Bát szerintem ugy, hogy ész nélkül , nagy hévvel keféltek - mint mi is.Nött a gyermek és összeházasodtunk.Idén töltjuk a 54. házassági évfordulónkat és élünk, mint "Marci - de már nem olyan hevesen" , de boldogan, békességbe 6 unoka "társaságában"!!
jún. 19. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!