Lányok, hogy estetek véletlenül teherbe, amikor nem is számítottatok rá? Hogy reagáltatok? Megtartottátok?
Több vetélés után magamban teljesen lemondtam arròl, hogy valaha is anya leszek. Erre az utolsó vetèlès utàn hetekkel teherbe estem. Természetesen megtartottuk. Nem hinném, hogy az kellett,hogy magamban engedjem el a tèmàt, de fura, hogy pont akkor jött össze, mikor màr nem akartam ,,görcsösen".
Ismerős pàr a màsodik èvfordulojukon leittàk magukat és elfelejtettek védekezni. Megtartottàk a babàt. Òriàsi respect az anyukànak, pici baba mellett diplomàzott, és kis ovis mellett màsoddiplomàzott.
Egyetlen védekezés nélküli szex. Kiprobáltuk milyen ovszer nélkül, terhes is lettem. De persze tudtuk hogy ez benne lehet a pakliban. Ugyhogy annyira nem lepödtem meg mikor pozitiv lett a teszt.
25 voltam, a párom 30. Megtartottuk persze. Azota 10 éves nagylány
7 evig “vedekeztunk” megszakitassal a ferjemmel, igazabol ugy voltunk vele, hogy direkt nem probalkozunk, mert fiatalok voltunk, de ha akar, jon, nem gond.
Mivel azert 7 ev eltelt igy, meglepodtem rendesen, nem szamitottam ra.
De megtartottuk persze, azota mar 2 gyerekunk is van.
Ma se hagyd ki a misét szentfazék.
Baromi erdekes h aki tudatosan valasztotta az abortuszt az le van huzva.
Ennyi alszent embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!