Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom megtartotta néhány exével közös képét?
Intim (csókolózós) képeket én se tartanék meg, ha már új kapcsolatom van.
Ha meg a barátság is megszakadt, akkor teljesen értelmetlen bármit is őrizgetni vele kapcsolatban.
Olyan kép ahol csókolják egymást ne őrizze! Bár érdemes lenne ezt megbeszélned, és sztem addig ne menjen, hogy kinyomtassa.
Amúgy én egy nagyon nosztalgikus ember vagyok. Értem, hogy a múlt, akkor minek, de nekem az emlékek a legféltettebb kincseim. Hiába egy rossz emlék, de sokat tanultam belőle. Mai napig emlékszem, hogy ki volt az oviban az általánosban, gimiben azok a személyek, akik fontosak nekem. Pl hiába viszonzatlan volt, mégis hálás vagyok azért mert volt az életemben, azok az érzések, pillanatok, élmények. Volt olyan is aki miatt akkor nagyon mélybe süllyedtem, de ő is emelt fel előtte. Benne bíztam meg a legjobban, de megszakadt a kapcsolat és utána nagyon rossz volt, de miatta változtam, láttam meg a hibáimat és változtam. És igaz sokszor konfliktus volt, de mint ketten tudtuk, hogy csak a jót akarjuk egymásnak, olyan nekem mint egy testvér, de ma már annyira nem is szólunk egymáshoz, és sosem volt egy legjobb barát vagy bármi, mégis fontos volt. Egyszerűen ezek az emberek nélkül sosem lettem volna ilyen. Vannak akik a nehéz időszakon átsegítette és nagyon hálás vagyok emiatt. Imádom az új dolgokat, egyre többet élek át, és gyűjtöm az emlékeket.
Szóval sztem a párod csak nagyon értékeli az élet pillanatait, de ne vigye túlzásba. Én ha kinyomtatnám egy könyvbe beleraknám, aztán jó mélyre eldugnál, és ritkán elővenném nosztalgiázni, de csak ennyi. Semmiképp ne ragasszaki vagy bármi, és ne tartson olyan képeket, ahol az ő régi kapcsolatának a romantikájáról szól, mert olyan mintha nem tud tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!