Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha néhány évvel fiatalabb lenne a pasitok, és kicsit tapsztalatlanabb lenne, az zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Vagy izgatna? Hogy milyen is lenne bevezetni őt.2022. dec. 20. 16:47
2/8 anonim válasza:
Engem zavarna. Mindigis zavart. Nem a tapasztalatlanság, hanem ha fiatalabb.
3/8 anonim válasza:
Zavarna. Örülök, hogy másnak volt hozzám türelme és kipróbáltam ezt-azt ami vagy tetszett vagy nem. De ahhoz, hogy ezeket ő is megtapasztalja olyan partner kell akit ez-az jobban izgat.
Pl. Kipróbáltam az anált. Nem rossz, de nem tetszett. Nem akarom. Mivel én nem hagynám többet ezért azt nem tudná eldönteni hogy tetszik neki vagy sem. Így óhatatlanul is elkezdene azon gondolkozni, hogy milyen lehet mással.
Próbáljon ki mindent is (még azt is, ami nem biztos h tetszik neki, hátha), aztán ha kiélte magát kalandokban és lett szexuálisan önismerete jöhet. Majd ehhez passzoló partnert keressen kapcsolatra.
4/8 anonim válasza:
Nem kell fiatalabb pasi, max. 1 körre.
(most már arra se, mert van férjem)
5/8 anonim válasza:
Engem zavarna. Bár mondjuk 16 éves vagyok, szóval a pár évvel fiatalabb konkrétan kisfiú. :D
6/8 anonim válasza:
Dehogy zavarna! Senki nem születik tapasztaltan. Megtiszteltetés lenne, hogy velem szerez tapasztalatot először.
7/8 anonim válasza:
Mivel a fiúk általában később érnek, ezért egy fiatal lány mellett egy még fiatalabb fiú az max. öcsike lehet.
8/8 anonim válasza:
Zavarna, az idősebb férfiakra bukom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!