Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha néhány csaj bekavart, és most a lány, akit szeretek, nem hisz nekem?
A történet a következő: van egy csaj, hónapok óta szeretem, mindig is bizalmatlan volt, viharos volt a kapcsolatunk, és épp a minap alakult úgy hogy szerelmet vallott. Nos, én ezt közzétettem... És néhány csaj, akivel kavartam, de rendkívül csúnyán megaláztak, elkezdték neki mondani, hogy én ilyen vagyok, meg olyan, ők ismernek engem és hasonlók...
És most a lány nekik hisz. Öt profilt készítettem ma, beszéltem vele... De nem válaszolt, csak letiltott... Ennyi? Több hónap ismertséget tönkre lehet tenni pár szóval? Hamis tényekkel, elferdített féligazságokkal?
Mit tegyek? Hogy bizonyítsak?
1 üzenet kellett volna csak, ami tartalmilag helyes. Ha ott abban elmondasz mindent úgy, ahogyan azt kell... Akkor onnantól 2 elágazás van
1.: Hisz neked és nincs semmi probléma.
2.: Nem hisz neked és hagyni kell. Majd az idő megoldja így vagy úgy, de neked nem szabad eröltetni a dolgot.
Most kb ott tartasz, hogy mondtak neki hazugságokat. Bizonytalan lett. Erre zaklatod. 5 profilból írtál már neki és nem hagysz neki időt sem. Ez így már lehet irritáló számára vagy már egyenesen félelmetes. Csak magad alatt vágtad a fát. Rontottál a helyzeten.
Akiket zaklatnak ők sem szoktak örülni annak, ha zaklatják őket. Nem az jön le, hogy mennyire törődik velük a másik, hanem az, hogy ez már túlzás. Nekem is volt olyan haverom, aki annyira túlzásba vitte, hogy ezzel rontott el egy esélyt, pedig sima lett volna a dolga.
Nálam is volt olyan, hogy szóltam a lánynak, hogy 1 hetet adjon. Nem kell több, csak 1 hét.
Erre naponta kb 5 üzenetet írt, hogy mizu?? Jutottam-e már valamire?? Nem akarok talizni?? Meg hasonló. Simán belementem volna a kapcsolatba, hiszen egy vonzó lányról volt szó, akit nagyon kedveltem is. De nehéz volt akkor a helyzet. Előtte szakítottam, sok esemény történt meg minden. 1 hetet kértem csak, hogy tudjam "átgondolni" a helyzetet, hogy legyen egy kis nyugi, hogy szórakozzak a haverjaimmal, kicsit kikapcsolódjak, persze semmi nőzés. Ezt így megmondtam neki. De mivel folyamatosan zaklatott és hogy már mondjam neki mit akarok, így nem lett semmi. Nem jó az, ha nem adunk időt a másiknak.
:D
Felejtsd el a profil alapú kapcsolatokat!
Próbálj valódi életet élni valódi csajokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!