Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit lehet tenni, ha néhány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha néhány csaj bekavart, és most a lány, akit szeretek, nem hisz nekem?

Figyelt kérdés

A történet a következő: van egy csaj, hónapok óta szeretem, mindig is bizalmatlan volt, viharos volt a kapcsolatunk, és épp a minap alakult úgy hogy szerelmet vallott. Nos, én ezt közzétettem... És néhány csaj, akivel kavartam, de rendkívül csúnyán megaláztak, elkezdték neki mondani, hogy én ilyen vagyok, meg olyan, ők ismernek engem és hasonlók...

És most a lány nekik hisz. Öt profilt készítettem ma, beszéltem vele... De nem válaszolt, csak letiltott... Ennyi? Több hónap ismertséget tönkre lehet tenni pár szóval? Hamis tényekkel, elferdített féligazságokkal?

Mit tegyek? Hogy bizonyítsak?

2022. nov. 26. 17:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem profil-alapú, de távkapcsolat, heti rendszerességgel találkozunk.
2022. nov. 26. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ennek a csajnak ennyi esze van, akkor el kell engedned. Szerelmes beléd, szerelmet vall, de nem neked hisz? Ez sehogy se jó...
2022. nov. 27. 10:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát most már újból beszélgetünk, de látom rajta, nem a régi... Mit lehetne tenni, hogy bízzon bennem?
2022. nov. 28. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Sajnos semmit, de szerintem nem is kell ezt eröltetni. Ha a szerelmes állapotában sem bízott benned, akkor később se fog.
2022. nov. 28. 09:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát őszintén volt egy pillanat, amikor úgy kiadtam most magamból mindent (már minden érzelmet), hogy úgy tűnik lerázta magáról ezeket.
2022. nov. 28. 15:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Meglátjuk mi lesz hosszabb távon.
2022. nov. 28. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, ne foglalkozz vele, ne gondolj hosszabb távra!
2022. nov. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!