Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lairnatok nekem néhány olyan dolgot, ami boldogga tud tenni titeket egy lanyban/lánnyal?
Figyelt kérdés
Pl egy párkapcsolatban..mi a legfontosabb számotokra? Köszi előre is.2020. júl. 9. 22:38
2/10 anonim válasza:
Fuhh, ez nehéz. Maga a lénye. Talán, ami nekem igazán fontos, hogy tudok vele beszélgetni.
3/10 anonim válasza:
Nekem az, hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk és humorérzékünk. Persze mondjuk az első kommentelő nagyon kulturáltan megfogalmazott válasza sem hátrány, de az, hogy élvezzük egymás társaságát minden nélkül szerintem fontosabb
4/10 anonim válasza:
tűrje el a többi csajt, qssoljon, ha kell akkor szexeljen, főzzön, mosson, takarítson
5/10 Stark2000 válasza:
Ha el tudok a másikkal beszélgetni az baromira sokat szokott nyomni a latba, nem szeretem ha erőltetni kell hogy pörögjön a beszélgetés. Ha azonos a humorérzékünk, és jókat tudunk nevetni közösen, az is számottevően sokat számít nekem.
6/10 anonim válasza:
Hűséges, intelligens, házias, nem hisztizik és nem flegmázik.
7/10 anonim válasza:
Elsősorban, hogy tényleg szeressen. Utána, hogy kedves legyen, vicces vagy legalább értse a humoromat, lehessen vele beszélgetni, képes legyen a jövőre is gondolni, ilyenek
10/10 anonim válasza:
Hát, fogadja el, hogy számítógépezem meg legyen bújós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!