Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány évesen normális ha van egy párod?
Sziasztok!
Nem vagyok olyan idős, és szeretném tudni, hogy szerintetek hány évesen lehetne az első barátom. Fiúkat és lányokat egyaránt kérdezek. Lány vagyok, szeretném tudni mindenki véleményét!
Előre is köszi a válaszokkal!
Akkor nagyjából egyezik a véleményünk
Azért is volt a kérdés, mert van egy 12 éves barátnőm (már csak volt), én idősebb vagyok nála, és neki van barátja, nekem nincs, és elkezdett hajtani, meg cikizni, hogy nekem nincs barátom, és hogy mondjam már el annak aki tetszik nekem...
Köszi a meggyugtatást, hogy én vagyok a normális
Akkor normális, hogy van párod, ha az őszinte és nem testiességen alapuló érzelmeket foglal magában.
Ez kinél-kinél mikor jön el.
Nincs olyan hogy normális, vagy nem normális
A szerelem nem korhoz kötött.
12-13 évesen is lehet szerelmeskedni, lehet hogy nem olyan mély mint egy 16-17 évesnél, de attól még jól érzik magukat. és nincs mit elítélni.
De az sem probléma ha valaki csak idősebb korában jön össze valakivel.
"A lányok korábban érnek."
ez feminista propaganda. annyi valóságtartalma sincs mint a laposföldnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!