Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az osztálytársam, hogyan adhatnám a tudtára?
Tudom, hogy nem a legelőnyösebb, ha egy osztálytárs tetszik, de sajnos nem tudok máshogy érezni vele kapcsolatban.
Két külön társaságban vagyunk, viszont egészen jól ismerem őt. Kevesebbet beszél, de nem visszahúzódó, sem félénk típus, csak ilyen a természete. Elég sok hasonlóság van az érdeklődéseink között, tudom milyen játékokat szeret/vagy miket szeret nézni stb. Én is nagyon sok dolgot kedvelek, amiket ő is, és már ez kicsit felvillanyozott. :D Feltételezem, ő ezeket nem tudja rólam, de még ha csak barátok is lehetnénk, szerintem jól kijönnénk a hasonló ízlésnek köszönhetően. c:
Hamarosan osztálykirándulás, és gondoltam esetleg ott lehetne valamit tenni az ügy érdekeben, hiszen ott mindenki talán kicsit lazább. Sokszor nézem őt iskolában is, de attól tartok néha hogy nagyon rámenősnek tűnök neki. Hogyan kelthetném fel az érdeklődését, először is ha csak szimplán barátkoznék vele?
#9 Már haladtam egy kicsit, sokszor nézünk össze, vagy köszönünk egymásnak, remélem lesz valami.
#10 Ő 17, én 16.
#11 A sulit nem mondanám el, ha nem gond. Amiket tudok, h szeret azok jó réstr videojátékok (én kb ugyanazokkal játszom, amivel ő). Meg ugyanazokat a streamereket nézi, akiket és hasonlók. Szóval szerintem meg lenne a közös hang sok dolog alapján, csak az első nagyobb lépés a nehéz. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!