Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit neten ismertem meg. Nagyon jól el tudtam vele beszélgetni, ez egy ideig eltartott, aztán elhívott randizni, ami alapból jó volt, csak még mindketten izgultunk kicsit..
Nem taszít egyáltalán, viszont nincs meg az az érzés, hogy úristen milyen szerelmes vagyok. Alapból a srác személyisége tetszik, aranyos és törődő.
Szerintetek jöjjek össze vele?
2023. nov. 16. 07:53
2/6 anonim válasza:
Az összejövél egy sokkal későbbi lépcsőfok. Egyelőre azt döntsd el, hogy akarsz-e kövi randit és ha igen, akkor ezt add is a tudtára. Az is benne van a pakliban, hogy 5 randi és 100 csók után se leszel belé még szerelmes, de akkora már ott tart majd a dolog, hogy el lehet gondolkodni az összejövésen.
5/6 anonim válasza:
Az első randi után normális hogy még nem érzed azt hogy szerelmes lennél. Az még több idő amíg ki alakul. Ha viszont szimpatikus neked és külsőre is tetszik, és jól érzed magad vele menjetek el egy második randira, és majd alakul a dolog.
6/6 anonim válasza:
Még kétséges ez benned. Legyél így felé. Ismerkedj, és meglátod. Nincs kényszer, hogy na akkor most válasszál. Ha meg lenne, akkor megpróbálod, ha mégse, akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!