Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy Donald Trump fiával (Barron Trumpal) összejöjjek?
Figyelt kérdés
Szóval 2 év múlva kifogunk költözni a szüleimmel és a tesóimmal Amerikába (Azon belül pedig Washingtonba) és hát ugye ott Trumpék laknak. És nekem mivel alapból is nagyon tetszik ez a fiú (Nemtudom hogy tetszenék neki, de egy próbát megér😅) és szerintetek mennyi esély van arra hogy egyáltalán találkozzunk vagy összejöjjünk?? Légyszi kiméljetek meg az utálkozó válaszoktól mert nem vagyok rá kiváncsi!🥰2020. aug. 28. 11:47
2/20 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy meleg?😳
2020. aug. 28. 11:54
3/20 anonim válasza:
ha ilyen eszedbe jutott, akkor még nagyon fiatal vagy...
Szerinted mezi átlag ember tud találkozni egy ilyen befolyásos ember fiával? Nagyon kemény protokollnak kell megfelelnie a családnak is nem csak Trumopnak. A fia is valami gyönyörű nő mellé fog kerülni, akivel a Trump család jóba van...
4/20 anonim válasza:
Ez olyan mint összejönni Justin Bieberrel. A nők odavannak érte, de csak sztárok kerülhetnek közel hozzájuk
5/20 A kérdező kommentje:
Értem. Nem tudom de valahogy érzem hogy találkozni fogok vele (És most mindenki azt mondja hogy ez csak álom) de én tenni fogok érte hogy találkozhassak vele bármi áron.
2020. aug. 28. 12:02
6/20 anonim válasza:
De miért hajszolod bele egy plátói szerelembe? Magadat fogod tönkretenni vele. Ez nem olyan dolog amit ha nagyon akarsz el tudsz érni. Ez nem egy mese, hogy a happy end lesz a vége. Ez a kő kemény valóság. Nem akarom elvenni a kedved, de bármit megtehetsz esélyed sincs még a közelébe kerülni se, nem hogy beszélni vele. Az ilyen embereknek akkor EGO-ja van hogy lehet szóba se állna vele. Másrészt az apja egy előkelő nőt akar a fia mellé, főleg, ha tudod, hogy mi honnan indul és kicsit átlátod a Trump család törénetét. Csak előkelő, híres nő juthat közel hozzá.
7/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz! De amúgy Melania is először is egy senki volt de most tessék ahogy Trump felesége lett mindenki ismeri a nevét! Amielőtt megismerte volna Trumpot azelőtt elég kevesen ismerték a nevét? De teljesen egyetértek mindenkivel hogy ez csak egy álom és elfog múlni ez az érzés de hát akkoris....
2020. aug. 28. 12:19
10/20 anonim válasza:
Minél előbb elmúlnak a teljesíthetetlen álmaid, annál előbb tudsz normális elérhető álmaiddal foglalkozni.
Én arra vágyom, hogy milliárdos legyek, és legyen egy gyönyörű nagy mellű vékony barátnőm, aki nem a pénzem miatt szeret.
Ébresztő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!