Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi az esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélye hogy Donald Trump fiával (Barron Trumpal) összejöjjek?

Figyelt kérdés
Szóval 2 év múlva kifogunk költözni a szüleimmel és a tesóimmal Amerikába (Azon belül pedig Washingtonba) és hát ugye ott Trumpék laknak. És nekem mivel alapból is nagyon tetszik ez a fiú (Nemtudom hogy tetszenék neki, de egy próbát megér😅) és szerintetek mennyi esély van arra hogy egyáltalán találkozzunk vagy összejöjjünk?? Légyszi kiméljetek meg az utálkozó válaszoktól mert nem vagyok rá kiváncsi!🥰

#Amerika #Washington #Barron Trump
2020. aug. 28. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem sok, de én drukkolok neked😀

Majd két év mulva ird meg mi lett:D

2020. aug. 28. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Bevándorlóként? 0% az esély. Apja elég bevándorlás ellenes. Ha megtudják a fia egy bevándorló csajjal kavar az apja a karrierjét tönkretennéd. Majd szankciókat alkalmaz ellened. Max. írhatsz neki levelet, de nem biztos, hogy ő fog rá válaszolni.
2020. aug. 28. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
És gondolod, hogy annyi éven át te nem fogsz találkozni semmilyen sráccal? Esetleg tényleg szembejon veled majd az igazi? Erre kellene törekedni, hogy egy normális férfit találj magadnak. Én nő vagyok de ezt sosem tudtam megérteni a lányoknál, h attól még vki jól néz ki(relatív) attól még lehet perverz, bunkó, lusta stb... Ez úgy hiszem plátói marad...
2020. aug. 28. 13:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát Melania sem amerikai..
2020. aug. 28. 13:36
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Semmi esélyed a srácnál, ha látod is, beszélgetni ugyse tudsz vele
2020. aug. 28. 14:03
 16/20 anonim ***** válasza:
97%
Pont annyi esélyed van vele összejönni mint shawn mendessel vagy justin bieberrel szóval kb 0
2020. aug. 28. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Valaki itt nagyon álom világban él
2020. aug. 28. 19:07
 18/20 anonim ***** válasza:
96%
még akkor is , ha Amerikába költözöl, 0.0000001 (felkerekítve)
2020. aug. 28. 21:07
 19/20 anonim válasza:
9%
Higyjétek el, nem olyan nehéz. Minden a híresség személyiségétől függ. Nekem sikerült egyszer egy puszi Ed Sheeran-től. Bár azt szoktak kapni a rajongók, de azért nekem mégis nagy dolog.
2020. aug. 30. 11:57
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
Semmi esélyed nincs nála.
2020. szept. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!