Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöjjek vele?
Szóval van egy lány osztálytársam, aki nagyon tetszik, egy angyal, mint arcra, mint személyiségre. Ráadásul ő is mutat érdeklődést felém, nem is kicsit. Viszont van egy kis bökkenő. Ugyanis az egész évfolyamon, és ha az egyel felettünk lévőket is beleszámoljuk, akkor ő a legerősebb, legizmosabb. Nem csak a lányok között, csak néhány végzős fiú erősebb nála. Simán lenyom 150 fekvőt, 50-t húzóckodik, nagyon gyors, 184 centi, és kicsit nagyobb a bicepsze, mint az én combom. Bjj-zik, és kondizik mellé, heti hatszor edz, vagy erősít. Viszont nekem kizárólag a nálam vékonyabb ( én 178 centi, és 53 kiló vagyok) lányok jönnek be, az izmosak nagyon nem. Szerintetek összejöjjek vele? Nem volt még kapcsolatom soha.
17/f
Nem fejezed be?
Mit mondjunk még?
Most nem azért de napi egy kérdés van ilyen "hogy mit csináljak hogyha egy nő erősebb nálam" "mit csináljak hogy ha izmosabb nálam"....na látjátok ide korcsosul a világ ha úgy öltöztök meg úgy néztek ki mint egy tini k..va,meg úgy is viselkedtek.
Én életemben nem voltam olyan helyzetben hogy erősebb lánnyal összefussak...régen sem volt ez divat,és most sem az...ettől függetlenül próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!